Details for Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ήλιδας»

PropertyValue
Name:Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ήλιδας»
Description:

     Ο Δήμος Ήλιδας προκηρύσσει Συνοπτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την Υπηρεσία με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Βιωσιμότητας Αστικής Κινητικότητας Δήμου ΄Ηλιδας» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας εξήντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και ογδόντα τεσσάρων λεπτών (€64.995,84) συμπ/νου ΦΠΑ.


     Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Ήλιδας, οδός Φιλικής Εταιρείας 6, την 12/1/2021 και ώρα 10:00 π.μ. (ημερομηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού & έναρξη αποσφράγισης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή 12/1/2021 και ώρα 10:00 π.μ. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.


     Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.


     Πληροφορίες παρέχονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας στο τηλέφωνο 2622360583-582.

Filename:ΤΕΥΧΗ ΔΗΜ ΣΒΑΚ.zip
Filesize: 5.1 MB
Filetype:zip (Mime Type: application/zip)
Creator:admin
Created On: 12/21/2020 12:06
Viewers:Everybody
Maintained by:admin
Hits:1604 Hits
Last updated on: 12/21/2020 12:09
Homepage:
CRC Checksum:
MD5 Checksum:
Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS