Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκδήλωση για Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη

Είμαστε μικροί με μεγάλη καρδιά – Τα παιδιά δίνουν μαθήματα ζωής και μας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή προσφοράς, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας

Υπάρχουν στιγμές που τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής μάς τα δίνουν οι μικρότεροι. Τα παιδιά των σχολείων του τόπου μας γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά και μας δείχνουν το δρόμο της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ο Δήμος Ήλιδας, μέσω των Κοινωνικών  του Δομών, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το σωματείο «Δίνω Ζωή» και το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, από τις 10:00 έως τις 12:00.

Πρωταγωνιστές σ’ αυτή τη γιορτή ζωής κι ελπίδας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 3ο Νηπιαγωγείο Αμαλιάδας, το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Γερακίου, το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Σιμόπουλου, το 6ο Δημοτικό Αμαλιάδας και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Πηνειού.

Με το φωτεινό τους παράδειγμα, οι μικροί μαθητές υπενθυμίζουν ότι ακόμη και η πιο μικρή πράξη προσφοράς μπορεί να κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο και ανθρώπινο.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους δημότες, τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παιδιών, αφιερώνοντας ελάχιστο από τον χρόνο τους για έναν κορυφαίο σκοπό. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν: Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Νοσοκομείου μας και δειγματοληψία Μυελού των Οστών για όσους επιθυμούν να γίνουν δότες και να προσφέρουν ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας.

Ετικέτες
4