ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Sun21072024

LAST_UPDATETue, 16 Jul 2024 10am

Back You are here: ΑΡΧΗ Η ΗΛΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Εκδηλώσεις - Φεστιβάλ

• Φεστιβάλ Νέων :

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Νέων αποτελεί ένα θεσμό, στον οποίο πρωταγωνιστές είναι ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων με μία σειρά εκδηλώσεων ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.


 • Θερινός - Χειμερινός Κινηματογράφος

Στο θερινό κινηματογράφο «Σινέ-Μαραθιά» στο φυσικό πευκόφυτο παραλιακό δάσος της Μαραθιάς και στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο προβάλλονται ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες ταινίες στους φίλους του κινηματογράφου.


 • Έκθεση Βιβλίου :

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και του Δήμου Αμαλιάδας διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πλατεία Κουρούτας η Έκθεση Βιβλίου με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας.

 • Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Το Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας στα 18 χρόνια συνεχής παρουσίας του συγκαταλέγεται επάξια στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδας, με μοναδικές παραστάσεις από αξιόλογους καλλιτέχνες.


 • Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση

Ο ανοιξιάτικος θεσμός της Ανθοκομικής Έκθεσης αποτελεί πόλο έλξης όλων των Ηλείων, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς εκθέτες από το νομό να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και στους επισκέπτες να θαυμάσουν τον εκθεσιακό χώρο και να αγοράσουν άνθη.


 • Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού

Kάθε χρόνο στο Λιμανάκι Παλουκίου συνδιοργανώνεται από το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμαλιάδας και το Σύλλογο Φίλων Δημοτικού Τραγουδιού «ο Μοριάς» ο διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού με συμμετοχή πολλών διαγωνιζομένων και πλήθους κόσμου.


 • Συμπόσιο Γλυπτικής

ο καλοκαίρι του 2006 πραγματοποιήθηκε το 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής με τη συμμετοχή δύο Ιαπώνων και επτά Ελλήνων κορυφαίων γλυπτών.

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS