ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Tue17072018

LAST_UPDATETue, 03 Jul 2018 9am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Εγκαίνια Μόνιμης Έκθεσης "Νίκος Μπελογιάννης"

Εγκαίνια Μόνιμης Έκθεσης "Νίκος Μπελογιάννης"

bel1reduced2 bel2reduced
bel4 bel5reduced

bel6 bel3

Τα εγκαίνια της Μόνιμης Έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης» στην ιστορική οικεία στο κέντρο της Αμαλιάδας, εγκαινιάστηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Τα επίσημα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Ήλιδας την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, παρουσία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, τον προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, του Γ.Γ. της Κ.Ε. κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, Υπουργικού κλιμακίου, πλήθους βουλευτών και εκπροσώπων αρχών και φορέων.

Οι ομιλίες του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής και του Γ.Γ. του ΚΚΕ έγιναν στην πλατεία Μπελογιάννη, ενώ λίγο νωρίτερα οι τέσσερις άνδρες είχαν καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αγωνιστή Νίκου Μπελογιάννη.

Αμέσως μετά επισκέφτηκαν την μόνιμη έκθεση που στεγάζεται στην ιστορική οικεία της οικογένειας Μπελογιάννη, στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Ερμού στην Αμαλιάδα.

Η έκθεση δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.

Για να ενημερωθείτε για το Ωράριο Λιετουργίας καθώς και για τηλ επικοινωνίας επισκεφτείτε την σελίδα: http://www.dimosilidas.gr/index.php/ekthesi-nikos-mpelogiannis

 

 

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS