ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Mon10082020

LAST_UPDATEFri, 07 Aug 2020 8am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ειδική Δομή παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε άτομα ευπαθών ομάδων

Ειδική Δομή παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε άτομα ευπαθών ομάδων

deltia_typouΓια την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των συμπολιτών που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, ο Δήμος Ήλιδας, στο πλαίσιο της λειτουργίας των υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας,  δημιουργεί ειδική δομή άμεσης υποστήριξης.  
Έτσι, προσωπικό και οχήματα του δήμου τίθενται στην εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων ώστε, σ’ αυτές τις έκτακτες συνθήκες της μάχης με τον κορωνοϊό και με δεδομένο τον περιορισμό των μετακινήσεων, να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προστασία τους.
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για την εξυπηρέτηση τους σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, πρωινές και απογευματινές ώρες:
•    2622024481
•    2622029933
•    2622360502
•    2622360504

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, για έκτακτες περιπτώσεις,  μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 6972687399.

Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή στην ειδική φόρμα υποβολής αιτημάτων στην ιστοσελίδα του Δήμου Ήλιδας http://www.dimosilidas.gr/, στην εφαρμογή Novoville (απαιτείται εγγραφή), η οποία λειτουργεί και μέσω κινητού ή tablet.
Ο Δήμαρχος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ  

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS