ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Mon10082020

LAST_UPDATEFri, 07 Aug 2020 8am

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ANOIXTH ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ANOIXTH ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

deltia_typou

Τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει η χώρα μας ο Δήμος Ήλιδας στέκεται με ευαισθησία κοντά στους δημότες που έχουν ανάγκη και κυρίως στις κοινωνικά ευάλωτες  ομάδες.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για παροχή ιατρικής βοήθειας και σε συνεργασία με τα Παιδιατρικά τμήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, από σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για όσους γονείς αντιμετωπίζουν παιδιατρικά προβλήματα και εφόσον τα παιδιά τους παρακολουθούνται τακτικά από την παιδίατρο του Νοσοκομείου.

Παρακαλούμε τους γονείς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν (ασθένεια, φάρμακα, εμβόλια, συνταγογράφηση) , να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή μέσω viber με την παιδίατρο και να μην προσέρχονται στο Νοσοκομείο.

Η τηλεφωνική γραμμή θα είναι ανοιχτή όλες τις ημέρες  κατά τις  εξής ώρες : πρωί  09: 00  -  13: 30 και απόγευμα 18:30 – 20: 30

Ο αριθμός της τηλεφωνικής γραμμής έχει ήδη δοθεί  σε όλους αυτούς που μπορούν να κάνουν χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου,  στο τηλέφωνο 2622 360 567  εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μείνετε σπίτι, προφυλάξτε εσάς και τους γύρω σας.

Είμαστε κοντά σας με συνέπεια, ευαισθησία και υπευθυνότητα

Ο Δήμος Ήλιδας στο Facebook
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Ο Δήμος Ήλιδας στο Twitter
Τα τελευταία νέα του Δήμου Ήλιδας μέσω RSS